Een Learning Management Systeem helpt u bij leren personeel

Als u op zoek bent naar een makkelijk hanteerbaar en simpel systeem om alles omtrent het leren en opleiden van uw personeel bij te houden, denk dan eens aan een Learning Management Systeem (LMS). Een Learning Management Systeem is een computersysteem waarin alles in een overzichtelijk systeem staat, waardoor het zorgt voor overzicht in de administratie. 

Welk Learning Management Systeem? 

Er zijn veel verschillende soorten Learning Management Systemen. Wilt u een duidelijk systeem dat zorgt voor overzicht? Denk dan aan het Learning Management Systeem van Bloomville. Met jarenlange ervaring in Learning Outsourcing, zijn zij uw betrouwbare en persoonlijke partner op het gebied van ontzorgen wat betreft leren en opleiden van personeel. Dus: heeft u een eigen bedrijf en bent u op zoek naar een eenvoudig computersysteem om de administratie rondom leren en opleiden van uw medewerkers op zich te nemen? Denk dan het aan het Learning Management Systeem van Bloomville. 

Voordelen Learning Management Systeem 

Als u kiest voor een Learning Management Systeem van Bloomville, kiest u voor ontzorging in de leerketen. Dat betekent: 

  • U heeft een centraal overzicht waarin alle data rondom de opleidingen van uw personeel wordt bijgehouden 
  • In het systeem vindt u op een pagina alle interne en externe opleidingsaanbieders 
  • De selfservice van uw medewerkers wordt dankzij dit systeem optimaal benut
  • Er zijn verschillende mogelijkheden voor het maken van duidelijke en overzichtelijke rapportages 
  • Het Learning Management Systeem is eenvoudig te implementeren tegen een goede prijs 
  • De opleidingsacademy van uw bedrijf krijgt een eigen look and feel

Resultaten van een Learning Management Systeem 

Naast de voordelen die een Learning Management Systeem oplevert, bent u natuurlijk ook benieuwd naar de resultaten. Met meerdere grote bedrijven als klanten, kan Bloomville deze resultaten goed weergeven. Als u meer informatie wil over de resultaten van Learning Management Systeem of benieuwd bent of het bij uw bedrijf/organisatie past, neem dan vrijblijvend contact op met Bloomville. De professionals staan dagelijks voor u klaar en helpen u graag.